Đokić : Božić  praznik radovanja, rađanja, života i stvaranja

Srna
Đokić : Božić  praznik radovanja, rađanja, života i stvaranja

BANjALUKA- Predsjednik Socijalističke partije (SP) Petar Đokić istakao je u božićnoj čestitki da je Božić praznik radovanja, rađanja, života i stvaranja.

-Neka nam ovaj veliki hrišćanski praznik svima bude podstrek za stvaranje dobrih djela, kako bismo izgradili bolju budućnost i život u miru, slobodi, građanskoj solidarnosti, vjeri i društvenom blagostanju. Želim da Božić proslavimo u miru i zdravlju, u skladu sa svojim narodnim i vjerskim običajima i tradicijom -  naveo je Đokić.

U čestitki koju je uputio Svetom arhijerejskom sinodu Srpske pravoslavne crkve, mitropolitima, episkopima, sveštenstvu, monaštvu i svim pravoslavnim vjernicima koji praznuju Božić po julijanskom kalendaru, Đokić je poželio da bude što manje bolesti, suza i tuge, a što više radosti i veselja među ljudima.

-Radost rođenja Hristovog neka nas sve ujedini, a topli miris naših domova podsjeti na istinski značaj porodične sreće kao najvažnijeg oslonca svakog od nas. Slava na visini Bogu, na zemlji mir, među ljudima dobra volja. Hristos se rodi! Vaistinu se rodi! - istakao je Đokić, koji je i ministar energetike i rudarstva Republike Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana