Đajić: Žene - nosioci stranke i društva

Srna
Đajić: Žene - nosioci stranke i društva

BANjALUKA - Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Vlado Đajić rekao je da ova stranka želi da skrene pažnju na značaj žena u društvu i porodici, ali i da je neophodno poboljšanje njihovog položaja uopšte.

“Žene su nosioci SNSD-a i društva”, rekao je Đajić i istakao da je predsjednika Republike Srpske i potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović koja svoj posao izvanredno obavlja.

On je naglasio da su u ovom odboru već nekoliko dana organizovali razne manifestacije povodom 8. marta - Međunarodnog dana žena.

“Sinoć smo imali pozorišnu predstavu, večeras imamo zabavno veče, a za sutra je predviđeno predavanje poznatog novinara Milomira Marića o temi žMedijski rat jači od političkogž”, rekao je Đajić novinarima.

On je naglasio da mladima želi da skrene pažnju da treba da cijene žene.

“Ženama treba da zahvaljujemo svakog dana, prvo što su nas rodile, ali i za ono što rade u porodici i što život čine ljepšim i boljim”, kaže Đajić.

Đajić, koji je i generalni direktor Univerzitetskog kliničkog centra /UKC/ Republike Srpske, naglašava da u ovoj najvećoj zdravstvenoj ustanovi u Srpskoj od 3.300 zaposlenih radnika ima 2.500 žena.

“Ponosan sam na žene UKC-a, zahvaljujem im za sva noćna dežurstva, kao i svu pažnju i ljubav koju posvećuju poslu i našim pacijentima. Nastojaću da uvijek imaju dobar tretman”, rekao je Đajić.

On je naveo da su na večerašnjoj proslavi i gradonačelnici Prijedora i Doboja /Slobodan Javor i Boris Jerinić/, načelnici opština Čelinac i Prnjavor /Vlado Gligorić i Darko Tomaš/, pripadnice ljepšeg pola iz okolnih gradova i cijele Srpske, te mnogo mladih ljudi, ali i onih koji nisu članovi SNSD-a.

“SNSD nije sekta kao neke druge partije, mi smo narodna partija i u ovom trenutku jedan narodni pokret za očuvanje i stabilnost Republike Srpske”, kaže Đajić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana