Đajić: Zahvalnost rukovodstvu Srpske za unapređenje rada UKC-a

GS
Foto: D. Pozderović

BANjALUKA- Generalni direktor Univerzitetskog kliničkog centra /UKC/ Republike Srpske Vlado Đajić zahvalio je rukovodstvu Republike Srpske i predsjedniku Miloradu Dodiku za sav pruženi doprinos kako bi unaprijedili rad klinika u sastavu UKC-a i da ova zdravstvena ustanova bude najbolja ne samo u regionu već i šire.

Tokom obraćanja na svečanosti u UKC-u Republike Srpske povodom dodjele inkubatora i opreme, nabavljenih od sredstava prikupljenih na donatorskoj večeri "S ljubavlju hrabrim srcima", Đajić je istakao da je ova zdravstvena ustanova danas jedna od najboljih ne samo u regionu, već je rame uz rame i sa onima iz razvijenijih i bogatijih država Evrope i svijeta.

Đajić je zahvalio rukovodstvu Srpske za unapređenje rada svih klinika i organizacionih jedinica, za podršku pruženu u borbi protiv kovida 19, za najbolji Urgenti centar, operacione sale, najsavremeniji dijagnostički centar, kardiohirurgiju, izgradnju nove bolnice za onkologiju i hematologiju.

"Ovom podrškom pokazali ste da ste uz narod i da vam je najbitnije zdravlje stanovnika Republike Srske", istakao je Đajić.

On je čestitao na akciji "S ljubavlju hrabrim srcima", koja se održava pod pokroviteljstvo predsjednika Republike, kao i bivšem predsjedniku Željki Cvijanović čime je podržan kontinuitet jer su tom akcijom usrećili mnogu djecu i odrasle.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana