Đaci iz srbačkog sela Nožičko posjetili etno-kamp: Izlet nagrada za dobro vladanje

D. J.
Foto: D.J.

SRBAC - Udruženje građana “Moje Nožičko” iz Srpca petu godinu zaredom nagradilo je učenike područne škole iz Nožičkog izletom u etno-kamp “Krug ljubavi” u njihovom selu za dobre rezultate u učenju i primjerno vladanje.

Na izlet je išlo 46 đaka koji su proveli dan u prirodi uz brojne sportske sadržaje, a najbolji među njima dobili su nagrade.

Predsjednik udruženja Velimir Mikulić kaže da su za tri odlikaša obezbijedili po knjigu i sezonsku ulaznicu za Bazene “Posejdon” u Srpcu, a najboljem đaku područne škole Anđeli Nježić uručili su i novčanu nagradu od 300 KM.

- Nismo zaobišli ni našu mještanku Tinu Vrhovac, koja je ove godine bila učenik generacije među srbačkim srednjoškolcima i kojoj smo poklonili knjigu i nagradu od 500 KM. Tina je bila i učenik generacije Osnovne škole “Jovan Jovanović Zmaj”, a na prijemnom ispitu za Elektrotehnički fakultet u Banjaluci, smjer računarstvo i informatika, našla se na prvom mjestu sa maksimalnih 100 bodova - rekao je Mikulić.

On je istakao da su učenici u izletištu imali na raspolaganju razna sportska igrališta, bazen, bilijar, pikado, stoni fudbal i slično, a obezbijedili su im i ručak, užinu i voće.

- Ostaće nam lijepa uspomena na ovaj dan u kojem smo gradili kult dobrog vladanja i vaspitanja i nadam se da će naša škola iznjedriti još puno dobrih đaka i još boljih ljudi - naglasio je Mikulić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana