Dejana Rosuljaš: „Podne“ je tek počelo, najbolje predstoji

GS
Dejana Rosuljaš: „Podne“ je tek počelo, najbolje predstoji

Pravovremena informacija, interesantne priče i pozitivan pristup čine da se naše „Podne“ izdvaja od emisija sličnog sadržaja, a ovo je tek početak, kaže popularna TV voditeljka Dejana Rosuljaš.

Dejana Rosuljaš zajedno sa kolegom Mersadom Sirajićem vodi ovu sve popularniju emisiju na Una TV od 11. septembra,  a gledaocima pružaju ne samo najvažnije i aktuelne informacije iz svih društvenih oblasti, već i bogatu razonodu.

“Podne” pokriva sve društveno aktuelne teme, one koje utiču na svakodnevni život građana i od šireg su značaja za zajednicu – povećanje penzija, društveno-politički događaji, kulturne i zabavne manifestacije, priče o talentovanim ljudima, zanimljive ankete, kulinarski i medicinski savjeti uz mnogobrojne goste u studiju.

?Emisija „Podne” odnedavno je na UNA televiziji, ali već je pobrala simpatije publike. Čime ste osvojili gledaoce?

ROSULjAŠ: Drago mi je da je tako i nadam se da ćemo uskoro postati neizostavni dio svakog njihovog dana. Pravovremena informacija, aktuelni događaji, sjajni gosti, uključenja iz svakog dijela BiH, interesantne priče i naše vrijedne reporterke, dinamika te pozitivan pristup čine da se naše „Podne“ izdvaja od emisija sličnog sadržaja. Ovo je tek početak tako da najbolje tek predstoji.

?U emisiji „Podne” voditeljsku ulogu dijelite sa Mersadom Sijarićem. Kako funkcionišete zajedno i kako se, prema Vašem mišljenju, snalazi mladi kolega?

ROSULjAŠ: Trenutno je naša radna dinamika takva da smo jedan dan zajedno u „Podnevu“, a preostale dane smo solo u studiju. Moram priznati da vrijeme ipak brže prođe kada smo zajedno, te da zna biti vrlo humoristično i zanimljivo. Mersadu je ovo prvo iskustvo u emisiji ovakvog tipa i izvrsno se snalazi. Šarmantan je, brzo uči, nastoji da se temeljno pripremi za emisiju, vrijedan je i vjerujem da će sa većim brojem „utakmica u nogama“ i sticanjem iskustva izrasti u sjajnog voditelja.

?Koji trenutak u dosadašnjem radu na emisiji „Podne“ je za Vaš tim bio najizazovniji, i šta gledaoci mogu da očekuju u narednom periodu?

ROSULjAŠ: Pa mi smo tek na početku, tako da sam sigurna da nas ti izazovni momenti tek očekuju. Kada radite jednu ovakvu lajv emisiju sa velikim brojem uključenja i sa reporterima iz različitih dijelova naše države, sa mnogo gostiju, velika je mogućnost da stvari ne idu uvijek glatko, međutim imamo sreću da vrhunski profesionalci rade na našoj televiziji tako da i ako dođe do nepredviđenih okolnosti koje toliko i ne ovise o nama, sposobni smo riješiti takve situacije da ih gledaoci ne osjete. A našim gledaocima mogu poručiti da budu tačno u podne svakog radnog dana uz Una TV jer ćemo biti samo bolji, aktuelniji, dinamičniji zabavniji i ne bih zeljela da ostanu bez svoje doze dobre energije ukoliko „Podne“ propuste.

?Koga biste najviše voleli da ugostite u studiju emisije “Podne”?

ROSULjAŠ: Voljela bih da nam dođu svi oni koji trenutno imaju šta da kažu na određeno aktuelno pitanje i koji nam mogu dati potrebnu informaciju ili biti inspiracija i motivacija našim gledaocima. Zadovoljna sam dosadašnjim izborom gostiju i nastavljamo u istom ritmu.

?Koji format biste voleli da radite u budućnosti?

ROSULjAŠ: Za sada tu je „Podne”, uživam u njemu, nadam se i gledaoci.

Vjerujem da je sve moguće

?Da li postoji neki „moto” kojim se vodite kroz život, i šta je to što Vam najviše donosi mir i sreću?

ROSULjAŠ: Nisam tip koji se vodi kroz život nekim posebnim motivacionim rečenicama. Više puštam da to ide spontano, prirodno, sa srcem uz dobru dozu razuma, truda i rada. Vjerujem da je sve moguće ukoliko to dovoljno jako želiš. Takođe, posljednjih godina jako cijenim sadašnji trenutak i nastojim uživati u svakom momentu te ne ostavljati tu prijatnu „dužnost” za sutra. Srećna sam i mirna hvala Bogu i neka ostane tako. Ljudi koje volim i vrijeme provedeno sa njima me pune dobrom pozitivnom energijom, volim posao koji radim, putujem mnogo kada sam slobodna, ne trošim vrijeme na nepotrebne stvari i bezvezne persone, sama krojim svoj život i nema ništa ljepše od toga.

?Lijepa ste i njegovana žena koja plijeni svojom pojavom. Kako održavate mladolikost i vitku liniju? Imate li neke tajne sjajnog izgleda koje biste podijelili sa čitaocima?

ROSULjAŠ: Hvala na komplimentu. Za vitku liniju je zadužena genetika, sva sreća jer sam jako lijena kada je trening u pitanju i upravo sam u fazi samonagovaranja da mi je taj segment u životu potreban i koristan. Posebnih tajni nema, osim što nastojim izbjegavati nepotreban stres, lošu energiju i toksične ljude. Mišljenja sam da je najbolji tretman za svaku ženu: dovoljno sati sna i sreća na njenom licu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana