Davor Pranjić organizovao božićni prijem u Banjaluci

V.K.S.
Foto: predsjednikrs.net

BANjALUKA-Potpredsjednik Republike Srpske iz reda hrvatskog naroda Davor Pranjić uputio je večeras poruke mira, ljubavi i radosti tokom tradicionalnog prijema upriločenog povodom predstojećeg Božića.

Pranjić je iz Banjaluke poručio da sve ono što je lijepo ne treba kvariti.

- Pandemija nas je malo zaustavila i u tome, ali u dobrom duhu, dobrom raspoloženju i još boljeg zdravlja nastavljamo ovu lijepu tradiciju. I ovom prilikom šaljemo poruke i uzajamnog poštovanja svih nas i boljeg sutra za sve - rekao je Pranjić.

Pozivu su se odazvale brojne ličnosti iz javnog života Republike Srpske i BiH.

Predsjednik Srpske Milorad Dodik je naglasio da je prijem lijepa praksa koja se nastavlja u okviru kabineta potpredsjednika Republike.

- Ovo je divna prilika da se ljudi sretnu i da Republika Srpska pokaže svoje lice, odnosno da je široka za sve koji ovdje žive te da poštuje sve identitete i namjerava da ojača svoj pristup uvažavanju kolektiviteta, prije svega konstitutivnih naroda kako to piše u Ustavu BiH - rekao je Dodik.


Prijemu je prisustvovao i potpredsjednik Republike Srpske iz reda bošnjačkog naroda Ćamil Duraković, predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić, predsjedavjauća Vijeća naroda Republike Srpske Nada Tešanović, ministri u Vladi Srpske, gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović, banjalučki biskup Franjo Komarica i drugi gosti iz političkog i društvenog života.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana