"Pežo 208" otišao u Banjaluku: Cvijeta Vučen osvojila vrijednu nagradu "Lutrije RS"

Jana Kezić
"Pežo 208" otišao u  Banjaluku
Foto: D. Pozderović | "Pežo 208" otišao u Banjaluku

BANjALUKA - Cvijeti Vučen (46) iz Banjaluke predstavnici "Lutrije Republike Srpske" danas su u prostorijama "Verano motorsa" predali ključeve novog "pežoa 208", kojeg je "ogrebala" na srećki "Sedmica".

Vučenova nije krila sreću što je postala vlasnica novog automobila. U prvom trenutku, kaže, nije povjerovala da joj je pošlo za rukom da baš ona osvoji ovu vrijednu nagradu, pa je sreću provjeravala nekoliko puta.

- Srećku sam kupila 25. jula, kada sam se vraćala iz grada. Taj dan sam bila veoma raspoložena i palo mi je na pamet da kupim neku grebu, jer sam pomislila da bi ta igra mogla biti dobitna - kazala je Vučenova. Srećku je, kako kaže, izgrebala kada je došla kući.

- Igram s vremena na vrijeme, ne pretjerujem. Ali kada sam vidjela da je ova dobitna, nisam mogla da vjerujem. Bila sam veoma srećna - rekla je Vučenova.

Zanimljivo je što ova srećna dobitnica nema položen vozački ispit.

- Za sada će auto voziti suprug, jer ja nemam položen vozački ispit. U narednom periodu vjerovatno i ja da polažim - kazala je Vučenova. Dodala je da je oduševljena bojom novog auta.

Rukovodilac Odjeljenja za marketing "Lutrije Republike Srpske" Jasna Marjanović kaže da je najveće zadovoljstvo trenutak kada vide osmjeh na licu srećnog dobitnika.

- Našoj dobitnici uručili smo ključeve "pežoa 208", šestog od sedam automobila koje su igrači imali priliku da osvoje na instant-srećki "Sedmica". Bitno je pomenuti da je još jedan "pežo 208" traži novog vlasnika - kazala je Marjanovićeva. Dodala je da pored "Sedmice", igrači mogu da odigraju još i "Treću sreću", "Sport", "Simbol", te novu "Alo Alo", koja je u prodaji od 13. jula.

- Od ostalih je izdvaja to što pored mnogobrojnih novčanih dobitaka, kao što su i premije od 5.000 i 10.000 KM, igrači mogu da osvoje i jedan od vrijednih 250 mobilnih telefona "Šaomi Redmi 10" - rekla je Marjanovićeva.

Kaže da najveće interesovanje vlada za uplatu "Lota", s obzirom na to da fond za "Loto PLUS" iznosi oko 5,85 miliona KM, za "Loto sedmicu" oko 600.000 KM, dok je fond za "Loto džoker" veći od 500.000 maraka.

- Svi igrači igara na sreću pomažu široj društvenoj zajednici, s obzirom na to da dio novčanih sredstava od uplate svih lutrijskih igara odlazi upravo za projekte koji se bave socijalnom zaštitom, problemima lica sa invaliditetom, kao i drugim humanitarnim aktivnostima - kaže Marjanovićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana