Cvijanović: Žene su dale značajan doprinos tokom izbornih ciklusa

Srna
Cvijanović: Žene su dale značajan doprinos tokom izbornih ciklusa

MRKONJIĆ GRAD - Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović istakla je večeras u Mrkonjić Gradu, gdje je prisustvovala skupu u organizaciji Aktiva žena opštinskog odbora stranke povodom 8. marta, da su žene u ovom gradu dale značajan doprinos tokom izbornih ciklusa.

”Drago mi je što Opštinski odbor SNSD-a Mrkonjić Grad to cijeni, ne samo za 8. mart, nego i u nekim drugim prilikama pokazuje na koji način se odnosi prema ženama SNSD-a”, rekla je Cvijanovićeva novinarima.

Ona je naglasila da je Opštinski odbor SNSD-a Mrkonjić Grad jedan od njihovih najbolje organizovanih opštinskih odbora.

“Sve što je važno za funkcionisanje lokalne zajednice jeste u okviru SNSD-a vezano za naše žena”, dodala je ona.

Cvijanovićeva je izrazila zahvalnost damama u Mrkonjić Gradu koje su, kako kaže, velike aktivistkinje politike SNSD-a, koje su predano radile mnogo godina i mnogo godina uspješno pobjeđivale, te im je poželjela da tako nastave.

Predsjednik Aktiva žena SNSD-a opštine Mrkonjić Grad Milena Lukić rekla je da su protekle dvije teške godine, u kojima je bilo jako malo okupljana, te da su sada, kada je konačno pandemija stavljena pod kontrolu, napravili jedan ovakav skup, u čast žena.

“Žene dobro kotiraju u Mrkonjiću, mada to uvijek može bolje i više, a tu smo da se zalažemo. Tu je i predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija, koji nas podržava i predsjednica Srpske Željka Cvijanović, koja nam je oduvijek bila podrška i nadam se da će tako i dalje biti”, rekla je Lukićeva.

Predsjednik opštinskog odbora SNSD-a Zoran Tegeltija rekao je da je ovo veče posvećeno damama i predstavlja jedan od načina da im se zahvali za sve što rade tokom godine u svojim porodicama, kolektivima, u SNSD-u.

“Svakim danom žene iz Aktiva žena SNSD-a su sve upornije i sve se više bore za svoje pozicije”, naglasio je Tegeltija.

On je izrazio nadu da će se i na izborima 2022. godine pokazati da žene mogu da nose sve borbe u životu, pa i ove političke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana