Cvijanović: Republički zavod za statistiku ravnopravan sa evropskim i svjetskim agencijama

Srna
Cvijanović: Republički zavod za statistiku ravnopravan sa evropskim i svjetskim agencijama

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović čestitala je direktoru Republičkog zavoda za statistiku Darku Milunoviću, cjelokupnom rukovodstvu i svim zaposlenima veliki jubilej – 30 godina postojanja i rada.

”Uprkos raznim izazovima sa kojima se susretao, Republiči zavod za statistiku od svog nastanka do danas, predstavlja respektabilnu instituciju sa visokoosposobljenim, kredibilnim kadrom koji je učestvovao u mnogim važnim inicijativama i projektima”, istakla je Cvijanovićeva.

Ona je navela da se Republički zavod za statistiku ukupnim napretkom, jačanjem i kvalitetom visoko pozicionirao i ravnopravno svrstao među evropske i svjetske porodice agencija za statistiku.

“Dostupnost pravovremenih, kvalitetnih i tačnih podataka od velikog je značaja za sve javne politike i u tom pogledu izuzetno cijenim doprinos Republičkog zavoda za statistiku cjelokupnom razvoju Republike Srpske. Uz iskrene čestitke, želim vam mnogo uspjeha u budućem radu”, navela je Cvijanovićeva u čestitki koju je uputila u svoje i u ime građana Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana