Čubrilović: Sokolački Demos - dobar primjer svima

Srna
Foto: Srna

SOKOLAC- Predsjednik Demokratskog saveza /Demos/ Nedeljko Čubrilović rekao je da je organizacija rada Opštinskog odbora Demosa Sokolac na nivou koji bi mogao da posluži kao dobar primjer svim organizacijama Demosa, kao i političkog organizovanja u Republici Srpskoj.

On je izrazio zadovoljstvo što je prisustvovao sastanku Predsjedništva Opštinskog odbora Demosa Sokolac jer su se na dnevnom redu našli izvještaji o radu direktora koje je ova stranka imenovala, bilo da riječ o republičkim ili lokalnim institucijama.

Čubrilović je rekao Srni nakon današnjeg sastanka da su pokazatelji o njihovom radu za svaku pohvalu i da će Opštinski odbor Sokolac imati podršku vrha stranke za šta god se opredijeli, jer su dokazali da zaista dobro rade.

"Riječ je o sazivu mladih ljudi u najboljim godinama koji su raspoloženi za rad", naglasio je Čubrilović, izrazivši nadu da će se ovaj elan zadržati do izbora i da će projektovani ciljevi biti i realizovani.

Predsjednik Opštinskog odbora Demosa Sokolac Veljko Borovina rekao je da je predsjednik stranke zadovoljan radom ovog odbora i da su Čubrilovića upoznali o stanju u ovoj lokalnoj zajednici i aktuelnoj političkoj situaciji.

On je istakao da su direktori preduzeća koji su izabrani na prijedlog Demosa ostvarili veoma dobre rezultate, te naveo primjer da je jedan od direktora u preduzeću "Pošte Srpske", Radna jedinica Sokolac, ostvario dobit za prošlu godinu od 1.120.000 KM, a upravnik Terenske elektrodistributivne jedinice Sokolac dao sve od sebe da u 2021. na ovom području u elektro-mrežu bude uloženo više od 400.000 KM.

"Direktorka sokolačke Ustanove za predškolsko vaspitanje i obrazovanje iz redova Demosa povećala je prihod i kapacitete ove ustanove u svakom pogledu, što je još jedan od pokazatelja da možemo biti prezadovoljni radom direktora koji su izabrani na naš prijedlog", naglasio je Borovina. Odbornici Demosa čine skupštinsku većinu u Skupštini opštine Sokolac okupljenu oko SNSD-a.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana