Članovi porodice Hršum nezadovoljni radom pravosuđa

GS
Članovi porodice Hršum nezadovoljni radom pravosuđa

ISTOČNO SARAJEVO - U Okružnom sudu u Istočnom Sarajevu nastavljeno je suđenje Amiru Kujoviću iz Sarajeva optuženom da je automobilom usmrtio bračni par Hršum na magistranom putu Pale-Ljubogošta.

Danijela i Dario Hršum poginuli su u saobraćajnoj nesreći u avgustu prošle godine u Palama, a njihove porodice su ogorčene jer ni nakon skoro 15 mjeseci nisu dočekali početak suđenja Kujoviću, optuženom za izazivanje tog tragičnog udesa.

Članovi porodice stradalog bračnog para nezadovoljni su radom Tužilaštva, navodeći da se optuženom stalno izlazi u susret.

- Ovdje se radilo možda i o nekom težom krivičnom djelu, ali to ne možemo saznati, jer Tužilaštvo nije radilo svoj posao. Nejasno nam je zašto nisu izuzeli telefon od optuženog na kojem su možda bili veoma bitni dokazi za ovaj slučaj - istakli su članovi porodice.

Za današnji iskaz sudskog vještaka Nermina Koraća kažu da je jako konfuzan, jer se, kako navode, Koraćeva nije mogla tačno izjasniti da li je Kujović u trenutku nesreće bio pod uticajem alkohola. Dodaju da se nije precizno izrazila ni o tome da li je bio pod uticajem narkotika, odnosno da je na kraju rekla da nije bio drogiran, ali da je u krvi imao tragove nekih tableta prenosi RTRS.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana