Budimo društveno odgovorni: Pomozimo Dariji Karanović iz Banjaluke

Mozzart
Foto: Mozzart

Darija Karanović iz Banjaluke veliki je borac. Do sada je samostalno pobijedila Hočkin limfom i tumor štitne žlijezde. Međutim, njena borba s teškom bolešću se nastavlja, a svakog mjeseca joj je potreban lijek koji košta 6.000 KM. Zato joj ovog puta treba pomoć humanih ljudi. Njenu borbu podržala je i društveno odgovorna kompanija Mozzart. U tradicionalnoj akciji „Humanitarni tiket u podne" Zorka Gojković, novinarka i voditeljka TV Galaksije 32 je tipovala, a osvojeni iznos uputila je Dariji Karanović.

-Sada smo u fazi gdje idemo ka liječenju u inostranstvu, šta će biti dalje ne znam, borba još traje, za sada je dobar odaziv, ja sam zadovoljna. Hvala svima koji su do sada pomogli, hvala kompaniji Mozzart jer i minimalno je za mene ogromno, a oni su dali mnogo. Hvala od srca, svako dobro im želim- poručuje Darija Karanović.

Iako veoma teško govori, ona ima želju da se od srca zahvali svima koji su joj pomogli. Borba za život četrdesetjednogodišnje Darije traje već 15 godina. Prošle godine imala je šest operacija, pa zato slabo govori, ali je psihički veoma stabilna.

Ipak, njeno opšte stanje se pogoršava zbog čega treba pomoć, ističu njeni prijatelji i porodica. Do sada se borila samostalno, a ovo je prvi put da traži pomoć humanih ljudi. Lijek iz inostranstva, koji na mjesečnom nivou košta čak 6.000 maraka, jedini je koji je može održati u životu.

Borba ove hrabre Banjalučanke nije gotova, pa njeni najbliži apeluju na dobre ljude da joj pomognu u skladu sa svojim mogućnostima.

Svi koji žele da pomognu Dariji da i iz ove borbe izađe kao pobjednik, mogu to uraditi pozivom na humanitarni broj 1414, čime daruju jednu marku za njeno izliječenje. Broj je aktivan do 30. aprila.

Takođe, otvoren je račun za novčane uplate.

Uplate BiH TR: 571-000-01024233-39

Inostranstvo: Darija Karanović, Carigradska 20, 78.000 Banjaluka

IBAN: BA395710038505179239

SWIFT: KOBBBA22

Budimo društveno odgovorni- pomozimo Dariji Karanović iz Banjaluke da dobije životnu bitku.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana