Borko Kresojević osvojio vrijednu nagradu "Lutrije RS": Gradiščanin kući odvezao "pežo 208"

M.V.
Borko Kresojević osvojio vrijednu nagradu "Lutrije RS": Gradiščanin kući odvezao "pežo 208"

BANjALUKA - Borko Kresojeviću iz Gradiške, srećnom dobitniku "pežoa 208" koji je "ogrebao" instant srećku "sedmica" Lutrije Republike Srpske, danas su u prostorijama Verano motorsa u Banjaluci predati ključevi osvojenog automobila.

Kresojević nije krio sreću što je postao vlasnik novog četvorotočkaša. U prvom trenutku, kaže, nije povjerovao da mu je pošlo za rukom da baš on osvoji ovu vrijednu nagradu.

- Nisam mogao vjerovati kada sam "ogrebao" auto. Dugo sam bio u šoku, dok nisam provjerio u prostorijama Lutrije u Banjaluci. Bio sam miljenik sreće. Igraću i dalje, a ja sam primjer da je moguće dobiti, možda onda i kada se najmanje nadate - kazao je Kresojević.

Rukovodilac Odjeljenja za marketing Lutrije Republike Srpske Jasna Marjanović čestitala je dobitniku iz Gradiške, istakavši da je lijep osjećaj  vidjeti osmjeh na licu ljudi koji dođu po auto.

- Okupili smo se nakon tri mjeseca veselim povodom da uručimo ključeve automobila "pežo 208" našem srećnom dobitniku iz Gradiške. Riječ je o trećoj seriji instant srećke "sedmica" i do sada smo uručili ključeve automobila i dobitnicima iz Srpca, Teslića i Kozarske Dubice - kazala je Marjanovićeva.

Ona je dodala da još tri automobila čekaju da dobiju svoje vlasnike, a tu je i najvredniji automobil koji čeka srećnog dobitnika.

- Riječ je o dva automobila "pežo 208" i  jednom automobilu "volksvagen T- kros" koji je ujedno i glavna premija kada je u pitanju ova instant srećka - rekla je Marjanovićeva i poželjela sreću svim budućim igračima.

Iz "Lutrije RS" poručuju da igrače očekuju bogate nagrade, koje su iz mjeseca u mjesec sve veće.

-  Svi naši igrači mogu da odigraju dobro poznate lutrijske igre, loto, TV bingo, kao  i jednu od četiri instant "srećke" koje su u ponudi. To su treća sreća, sport, sedmica i simbol. Trenutno fond za loto sedmicu iznosi oko 2.200.000 maraka, fond za loto plus, jednu od opcionih igara lota iznosi oko 4.300.000 maraka, dok Bingo 34 premija iznosi oko 450.000 maraka - kazala je Marjanovićeva. Igračima poručuje da budu uporni, a sreća će prije ili kasnije sigurno zakucati na njihova vrata, što najbolje znaju dosadašnji dobitinici.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana