Bombastična dobrodošlica: Otvori nalog na Mbet.ba i pokupi čak 615 KM

G.S.
Bombastična dobrodošlica: Otvori nalog na Mbet.ba i pokupi čak 615 KM

Za svakog novog registrovanog igrača Mbet je pripremio bombastičnu dobrodošlicu jer u našem paketu možete da profitirate čak 615 KM.

Čim otvorite nalog na Mbet.ba čeka vas 10 KM freebeta i 50 besplatnih spinova, a paket možete višestruko da uvećate uplatom prvog depozita jer dajemo bonus od čak 120%, a maksimalan iznos koji igrač može da otključa je 600 KM.

Međutim, ni tu nije kraj. Mbet je za svakog igrača obezbijedio uplatu depozita bez provizije - koliko uplatiš, toliko ti legne na račun. Kao kuća u kojoj tvoj novac vrijedi više nudimo fantastične loyalty programe za kazino i sportsko klađenje, a tu je i bonus od 30% na 20 uplata Sbonom, kao i 20% na 20 depozita putem EP terminala. Naglašavamo da su uslovi otključavanja za naše bonuse fantastični.

Kraljevski tretman za kraljeve ogleda se u VIP cashback programu kojim posebne povlastice ima naših 100 najvjernijih igrača na sedmičnom nivou.

Sve ovo i još mnoga iznenađenja, turniri, mystery bonusi i vaučeri čekaju te na jedinoj izvornoj online betting platformi!

Kao priređivač internet igara na sreću, Mbet aktivno učestvuje u podizanju svijesti odgovornog klađenja radi zaštite igrača od štetnih posljedica igranja, dok je osobama mlađim od 18 godina zabranjeno učestvovanje.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana