Bolnici "Srbija": Za borce besplatni sistematski pregledi

Srna
Bolnici "Srbija": Za borce besplatni sistematski pregledi

SARAJEVO - Opština Istočno Novo Sarajevo obavijestila je borce Vojske Republike Srpske, koji imaju kategorisan status borca, da je u Bolnici "Srbija" za njih obezbijeđen besplatan sistematski pregled.

Drugi krug besplatnih sistematskih pregleda, kako su naveli iz opštine Istočno Novo Sarajevo, uključuje osnovne laboratorijske nalaze, rendgen pluća, ultrazvuk abdomena, internistički pregled, specijalistički pregled pulmologa i specijalistički pregled hirurga.

Prijava za pregled mora sadržati ispunjen i potpisan prijavni obrazac, koji je dostupan na portirnici Opštine, dokaz o prijavi prebivališta na teritoriji opštine Istočno Novo Sarajevo, te potvrdu kategorisanog statusa borca - kopiju rješenja o kategorizaciji.

Kompletiranu dokumentaciju potrebno je predati radnim danima u periodu od 7.30 do 15.00 časova na portirnicu. Poziv ostaje otvoren do utorka, 25. aprila do kraja radnog vremena, a dinamika pregleda će biti organizovana u skladu s brojem prijava i po redoslijedu prijavljivanja na osnovu spiska koji će Opštinska uprava dostaviti bolnici "Srbija", poručili su iz ove opštine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana