“Bingo" se odriče marže na hranu za bebe: Evo šta možete kupovati po nižim cijenama

GS
“Bingo" se odriče marže na hranu za bebe: Evo šta možete kupovati po nižim cijenama

BANjALUKA - Kompanija “Bingo” pokrenula je akciju “Bingo za bebe”, kojom se u potpunosti odriče marže za sve proizvode iz kategorije hrane za bebe, s ciljem pružanja podrške roditeljima koji se susreću sa izazovima, ali i srećom roditeljstva, poručio je izvršni direktor za biznis operacije ove kompanije Edin Ibrahimović.

Ibrahimović je napomenuo da će akcija “Bingo za bebe!” trajati do kraja 2023. godine i da obuhvata kategorije proizvoda: hrana za bebe, kašice i sokovi za bebe, voda za bebe.

- Vjerujem da smo svi svjesni demografskih izazova sa kojima se naša zemlja suočava, a naša trajna odluka je da u fokusu našeg društveno odgovornog djelovanja bude porodica - rekao je Ibrahimović.

On je dodao da je projekat značajna investicija, te da vjeruje da će ova akcija biti važna poruka ohrabrenja lokalnim zajednicama, kojima je kompanija “Bingo”, kao najveći domaći maloprodajni lanac trgovina, sve ove godine nastojala obezbijediti najbolji odnos kvaliteta i cijene.

Akcija “Bingo za bebe!”, prva takve vrste u BiH tokom koje će se određene kategorije proizvoda prodavati sa nula odsto marže, predstavlja još jedan primjer posvećenosti kompanije “Bingo” kupcima u BiH, koji su u fokusu njenog djelovanja i poslovanja već 30 godina, saopšteno je iz ove kompanije.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana