Sve spremno za "Play Media Day 07"

GS
Sve spremno za "Play Media Day 07"

Regionalni komunikacijski događaj "Play Media Day 07" biće održan u Banjaluci 3. juna.

Ovogodišnji program ponudiće gotovo 30 predavanja i panela u dvije konferencijske sale u CineStar Cinemas i Delta planet.

Zabavni dio programa, uz Saru Jo, preseljen je na terasu Doma  ladine, zbog povećanog kapaciteta učesnika, a ulaz je moguć samo uz akreditaciju konferencije.

- Interesovanje za ovogodišnji regionalni komunikacijski događaj je veće nego ikada, te će sedmo izdanje ponuditi kvalitetan i bogat program, a detaljna agenda je dostupna na www.playmediaday.com. Svi učesnici mogu da pregledaju raspored predavanja i panela u Sali 1 i Sali 5, kao i bogate biografije ovogodišnjih predavača i panelista, a najveći izazov će biti za koje predavanje ili panel se odlučiti - ističe Dijana Tepšić, direktorica programa događaja.

Dodatni interaktivni sadržaji će i ove godine upotpuniti konferenciju, te će svi učesnici imati priliku da uživaju na terasi SineBara, u Networking i Lounge Network zoni. DJ će sve učesnike zabavljati u kafe pauzama od 8 sati ujutro, kada počinje akreditovanje učesnika, a mnogobrojni partneri će obezbijediti i zanimljive aktivacije i poklone za učesnike.

Bojan Dragišić, izvršni direktor događaja ističe da će ove godine ponuditi svim kreatorima sadržaja dvije podkast zone, u kojima će moći da realizuju intervjue sa učesnicima, predavačima, panelistima.

- Prošle godine smo uveli važan segment konferencije - Podkast zone, koje su naišle na sjajne reakcije predstavnika medija i autora podkasta, te ćemo ove godine ponuditi čak dvije podkast zone, u kojima će svi zainteresovani biti u prilici da kreiraju vlastiti podkast sadržaj. Naša tehnička podrška će svima ponuditi svu neophodnu opremu za snimanje, a na svim autorima podcasta je da pripreme zanimljiva pitanja za mnogobrojne sagovornike i dogovore svoje termine za snimanje - dodaje Dragišić.

Party program je zbog velikog interesovanja i mnogo većeg broja učesnika preseljen na renovirani krov Doma omladine u Banjaluci, gdje će prisutni učesnici, od 21 čas uživati u nastupu sjajne regionalne muzičarke Sare Jo. Ulaz je moguć samo uz akreditaciju događaja.

Kotizacije za sedmi po redu "Play Media Day" su rasprodate, te učešće mogu obezbijediti učesnici koji su se ranije registrovali.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana