“Banjalučkoj pivari” Plaketa za odgovornog poreskog obveznika

J. C.
“Banjalučkoj pivari” Plaketa za odgovornog poreskog obveznika

BANjALUKA - U okviru poslovne konferencije “Izazovi i budućnost poslovanja”, koju je organizovala Unija udruženja poslodavaca RS u saradnji sa Vladom Srpske i uz podršku EU, “Banjalučkoj pivari” uručena je Plaketa za odgovornog poreskog obveznika.

- Drago nam je što Vlada RS i Unija poslodavaca prepoznaju značaj plaćanja poreza i posebno značaj domaćih firmi koje su nosilac ekonomskog razvoja svake zemlje. Protekle dvije godine su bile teške, ali i u uslovima pandemije i ekonomskih kriza je veoma bitno da se porez uplaćuje, jer obezbeđuje normalno funkcionisanje države. “Banjalučka pivara” je, u proteklom periodu, uspela da ostvari bolji finansijski rezultat nego što je bio 2019. godine. Sačuvali smo radna mesta i plate, uveli nove proizvode u asortiman, osvežili dizajn “nektara” i postali veoma značajna pivara na velikom tržištu Srbije, sa rastom izvoza od 235 odsto u ovoj godini - izjavio je generalni direktor “Banjalučke pivare” Ilija Šetka.

“Banjalučka pivara” je jedna od najvećih prehrambenih kompanija u RS. U želji da svoje poslovanje usmjeri prema željama svojih potrošača, u ovoj godini je predstavljen i novi izgled “nektar” piva, kao i popularnih radlera - “nektar limuna” i “nektar grejpa”, kao i novo svijetlo pivo pod nazivom “baraba”. U ovoj kompaniji ističu da i u narednoj godini pripremaju da uvedu novitete u poslovanje i time unaprijede svoj rad.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana