"Banja Vrućica" predstavila svoju ponudu na sajmu turizma u Minhenu

Srna
"Banja Vrućica" predstavila svoju ponudu na sajmu turizma u Minhenu

MINHEN - U Minhenu je danas otvoren sajam turizma na kojem je u okviru štanda Turističke organizacije Republike Srpske svoje usluge predstavio Zdravstveno-turistički centar "Banja Vrućica" iz Teslića.

Štand je posjetila generalni konzul BiH u Minhenu Vera Sajić koja je rekla Srni da je jako korisno i dobro što se Turistička organizacija Republike Srpske predstavila u Minhenu, na jednom od najvećih turističkih sajmova u Evropi.

"Moje zadovoljstvo je da danas razgovaram sa predstavnicima Turističke organizacije. Zadovoljstvo je što je predstavljena žBanja Vrućicaž, kao zaista lider u banjskom turizmu u BiH", izjavila je Sajićeva.

Generalni konzul kaže da je zadovoljna dosadašnjom zainteresovanošću posjetilaca koji su prilazili štandu Turističke organizacije Republike Srpske, raspitivali se za Srpsku, čitali i uzimali prospekte "Banje Vrućice".

Sajićeva je podsjetila da je Generalni konzulat BiH u Minhenu sinoć organizovao promociju usluga Zdravstveno-turističkog centra "Banja Vrućica" iz Teslića, što je bila dobra da promovišu svoje potencijale.

Direktor "Banje Vrućice" iz Teslića Dragan Bogdanić zadovoljan je što u Minhenu mogu da predstave pakete sa veoma kvalitetnim uslugama ovog zdravstveno-turističkog centra, koje su cjenovno povoljne i konkurentne onima na zapadnoevropskom tržištu.

"To je ogroman potencijal za naš banjski turizam", rekao je Bogdanić.

Sajam turizma u Minhenu održava se do 26. februara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana