Autorski projekat na UNA TV: “To je život” svakog utorka od 20 časova

G.S.
Autorski projekat na UNA TV: “To je život” svakog utorka od 20 časova

BANjALUKA - Od danas svakog utorka u 20 časova, premijerno na UNA televiziji, gledaćete emisiju “To je život” - jedinstveni autorski projekat više puta nagrađivane talentovane novinarke Jasne Đurović.

- Emisija “To je život” jeste ostvarenje mog sna, onog najvećeg koji sam imala još onog dana kad sam odlučila da studiram novinarstvo. Znala sam da nikada ne želim da se bavim ovim poslom na današnji, uobičajen, način - da samo nešto zabeležim i prenesem. Meni je novinarstvo prilika da utičem, promenim i na prvom mestu pomognem i čoveku i društvu u celini. Ono što će gledaoci moći da vide u mojim emisijima u kojima se pojavljujem i kao voditelj i kao novinar - zaista će biti najveće životne priče. One koje i bukvalno  liče  na  filmski scenario, a u stvari ne mogu biti istinitije. To je ono što samo život može da priredi i odredi i što se samo životom objašnjava. Zato se emisija i zove kako se zove i beleži zaista one nejneverovatnije stvari - navela je ona.

U prvoj epizodi emisije “To je život”, ekskluzivno na UNA televiziji večeras od 20 časova, vidjećete priču o čovjeku čiji organizam luči stotinu puta uvećanu dozu testosterona, koji se nigdje ne osjeća slobodno, koji ne vjeruje u izlječenje i koji sanja impotenciju.

Tačno 40 godina otkako je zvanično dobio dijagnozu Cupido sedžualis enormis (pretjerani polni nagon) Milan Petrović se prvi put pojavljuje u medijima. Uzimajući u obzir da je jedini na nivou Srbije, a i Evrope, računa da više nema šta da izgubi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana