Audio-vizuelni centar Republike Srpske predstavio vizuelni identitet i novu web stranicu

G.S.
Audio-vizuelni centar Republike Srpske predstavio vizuelni identitet i novu web stranicu

Audio-vizuelni centar Republike Srpske javnosti je predstavio logotip i novi vizuelni koncept, kao i multifunkcionalnu web stranicu www.avcrs.com, koja će svim posjetiocima pružiti sve pravovremene informacije o aktivnostima centra. Nakon usvajanja zakona o audio vizuelnim djelatnostima, došlo je do promjene naziva ustanove, te je Centar za razvoj i unapređenje kinematografije postao Audio-vizuelni centar Republike Srpske.

Upravo ova promjena je donijela i novi, jedinstveni logotip ustanove, kao i dinamičan i moderan vizuelni koncept, koji prati trendove, te odražava sve ono čime se centar bavi. Novi vizuelni identitet je rezultat konkursa, koji je Audio-vizuelni centar RS sproveo tokom protekle 2022. godine, te je izborom stručne komisije odlučeno da bude izabrano vizuelno rješenje Zlatka Nikolića iz Ugljevika.

Anja Ilić, v. d. direktora Audio-vizuelnog centra RS je istakla da je posebno ponosna na činjenicu da su kreiranje vizuelnog identiteta centra prepustili mladim ljudima, koji su ponudili zanimljiva, moderna i kreativna rješenja.

„Jednoglasno smo odlučili da je upravo Zlatko Nikolić, talentovani mladić iz Ugljevika ponudio najadekvatnije rješenje, koje odražava sve ono za čim smo tragali, te u sebi ima objedinjen i moderan dizajn, koji prati trendove, upečatljiv je i sigurni smo da će se dopasti i javnosti. Nova web stranica je još funkcionalnija, prilagođena svim korisnicima, te će pružiti sve pravovremene informacije o našim aktivnostima u narednom periodu" ističe v.d. direktorica centra.

Web stranica www.avcrs.com će svim posjetiocima pored aktuelnih vijesti pružiti priliku da se informišu o svim konkursima, koje sprovodi centar, kao i propisima i edukativnim radionicama. Ova web stranica takođe služi i za povezivanje sa svim mladim i talentovanim ljudima, koji se bave audio-vizuelnom djelatnošću.

Za sve dodatne informacije, svim korisnicima je na raspolaganju i e-mail adresa [email protected].  Audio-vizuelni centar RS možete pratiti i putem društvenih mreža Facebook i Instagram.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana