ATOS BANK za praznike obradovala korisnike Doma penzionera u Banjaluci

G.S.
ATOS BANK za praznike obradovala korisnike Doma penzionera u Banjaluci

BANjALUKA- Predstavnici Atos banke uručili su prigodne donacije korisnicima banjalučkog Doma penzionera, povodom vaskršnjih praznika.

ATOS BANK a.d. Banja Luka nastoji da što više bude uključena na polju društveno odgovornog djelovanje, te da na praktičan način pomogne rad institucija u zajednicama u kojima posluje.

"Povodom uskršnjih i vaskršnjih praznika omogućili smo korisnicima Doma penzionera u Banjaluci da obilježe ove praznike na ljepši i bogatiji način. Kroz našu donaciju zaposleni Doma su zajedno sa korisnicima organizovali kreativnu radionicu farbanja jaja, a korisnicima su uručeni i simbolični pokloni. Društvena odgovornost je jedno od osnovnih načela naše Banke, i važan dio korporativne culture, te smatramo da kroz ovakvu vrstu donacije stvaramo bolje i naprednije okruženje za našu lokalnu zajednicu. Kao društveno odgovorna institucija, nastojimo da izađemo u susret institucijama poput Doma penzionera, te time damo do znanja u kolikoj mjeri prepoznajemo njihove potrebe." izjavila je ovim povodom Biljana Ševa, rukovodilac Službe marketinga i komunikacija ATOS BANK a.d. Banja Luka.

Donacija ATOS Banke primljena je sa zahvalnošću u Domu penzionera u Banjaluci.

"Želimo prije svega da se zahvalimo ATOS banci na ovoj donaciji, kroz koju su oplemenili svakodnevnicu naših korisnika i pokazali da su kao finansijska institucija tu kao podrška osoba treće životne dobi. Na ovaj način pokazali su da prepoznaju njihove potrebe i obogatili su i oplemenili život korisnika u Domu tokom praznika." izjavila je ovim povodom Gordana Lihović, direkor JU Dom penzionera Banjaluka.

Društvena odgovornost je jedno od osnovnih načela poslovanja ATOS BANK a.d. Banja Luka i važan je dio korporativne kulture, a ovakve i slične donacije predstavljaju samo neke u nizu naših aktivnosti, kroz koje možemo stvoriti bolje i naprednije okruženje za sve nas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana