ATOS BANK uz FK "Radnik" iz Bijeljine

G.S.
ATOS BANK uz FK "Radnik" iz Bijeljine

ATOS BANK a.d. Banja Luka i FK "Radnik" iz Bijeljine ozvaničili su saradnju koja predstavlja novi korak ka jačanju lokalnog sporta i zajednice. Naime, kao društveno odgovorna finansijska institucija ATOS BANK je prepoznala je rad i potencijal ovog fudbalskog kluba, koji na najbolji mogući način predstavlja jednu od vrijednosti koje Banka njeguje, a to je sport.

"Ponosni smo što smo u prilici da podržimo FK "Radnik" iz Bijeljine, jer na ovaj način kao društveno odgovorna finansijska institucija ne ulažemo samo u sport već i u zajednicu. Naša saradnja obuhvatiće različite aktivnosti i projekte koji će doprinijeti razvoju fudbala i sportskog duha u Bijeljini. Zajedno ćemo raditi na promociji sporta, te ćemo na ovaj način podsticati mlade ljude da se bave sportom" izjavili su ovim povodom iz ATOS BANK a.d. Banja Luka.

Iz Fudbalskog kluba "Radnik" zahvalni su na podršci koja je stigla iz ATOS Banke.

"Ovom prilikom želimo da se zahvalimo ATOS Banci koja je prepoznala značaj našeg kluba i svega što mi radimo. Saradnja sa ATOS Bankom predstavlja novi korak ka jačanju lokalnog sporta i zajednice generalno. Sigurni smo da ćemo zajedno ostvariti mnoge uspjehe i doprinijeti razvoju mladih fudbalera, te unaprijediti sve na čemu radimo" izjavili su ovim povodom ispred FK "Radnik" Bijeljina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana