ATOS BANK u Doboju otvorila poslovnicu na novoj lokaciji

G.S.
ATOS BANK u Doboju otvorila poslovnicu na novoj lokaciji

ATOS BANK a.d. Banja Luka otvorila je vrata nove poslovnice u Doboju, na novoj lokaciji u ulici Svetog Save 20.

Poslovnica u Doboju je preseljena u novi, moderniji i klijentima znatno pristupačniji prostor. U novootvorenoj poslovnici klijenti će sve svoje finansijske potrebe moći obaviti brzo i jednostavno.

Poslovnicu na novoj lokaciji su simboličnim presjecanjem vrpce otvorili Slavko Kovačević, zamjenik gradonačelnika Doboja i Igor Jovičić, predsjednik Uprave ATOS BANK.

Nova poslovnica na novoj lokaciji će pružati širok spektar bankarskih usluga kako fizičkim tako i pravnim licima, sa ciljem da unaprijedi kvalitet usluga i pristupačnost našim klijentima. Poslovnica je opremljena najsavremenijom tehnologijom kako bi omogućila brže i efikasnije obavljanje bankarskih transakcija. Naš stručni tim će biti na raspolaganju svim klijentima kako bi im pružio kvalitetnu uslugu i odgovorio na sve njihove potrebe i zahtjeve.

Društveno odgovorno poslovanje je jedno od osnovnih načela poslovanja, a ATOS BANK je banka koja nikada ne prestaje da razvija sebe i svoje poslovanje za dobrobit svojih klijenata i zajednice. I u ovoj lokalnoj zajednici će se i u narednim godinama truditi da donacijama i kroz podršku pravim vrijednostima stvaraju bolje i naprednije okruženje za sve nas.

Povodom otvaranja poslovnice na novoj lokaciji Banka je uručila donacije Udruženju za pomoć djeci sa posebnim potrebama Doboj i Prihvatilištu za djecu bez adekvatnog roditeljskog staranja "Suncokret.

Poslovnica u Doboju na novoj lokaciji nalazi se na adresi Svetog Save 20, a radno vrijeme je od ponedeljka do petka od 08:00 časova do 15:30 časova, i subotom od 08:00 do 11:30 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana