ATOS BANK treću godinu zaredom prijatelj kulture i partner Gradskom pozorištu Jazavac

G.S.
ATOS BANK treću godinu zaredom prijatelj kulture i partner Gradskom pozorištu Jazavac

Press konferencijom koja je održana u Gradskom pozorište Jazavac najavljen je Međunarodni festival glumca ZAPLET 16, kao i nova predstava GP Jazavac „Bračno savjetovanje" kojom će biti otvoren ovogodišnji festival.

ATOS BANK Banja Luka je i ove godine pokrovitelj i prijatelj Gradskog pozorište Jazavac i podrška još jednom Međunarodnom festivalu glumca ZAPLET, koji iz godinu u godinu premašuje očekivanja publike.

„Ponosni smo što smo i ove godine, treću godinu zaredom ponosni prijatelj kulture i partner Gradskom pozorištu Jazavac. Nastavak naše saradnje odražava našu posvećenost podršci umjetnosti i kulturi u našoj zajednici.  Gradsko pozorište Jazavac igra ključnu ulogu u promociji umjetnosti i jačanju kulturne scene, a ATOS Banka će biti i dalje tu kao značajan partner u tom procesu. Ulaganje u kulturu je ulaganje u budućnost a mi kao Banke ćemo biti tu kulturi najbliži. Iskoristiću priliku da poželim sreću u organizaciji Zapleta, odnosno omiljenog dijela godine većine nas. Radujemo se sjajnim predstava i sigurna sam odličnom programu" izjavila je ovim povodom Karolina Karalić, direktor Službe marketinga i komunikacija ATOS BANK a.d. Banja Luka.

Da dobre stvari i saradnje ne treba mijenjati saglasni su i iz Gradskog pozorišta Jazavac, koji su izrazili veliku zahvalnost ATOS Banci na podršci i na tome što već  treću godinu za redom prepoznaju značaj onoga što oni kao pozorište rade. ATOS BANK Banja Luka će nastojati i dalje da kroz angažmane na projektima društvene odgovornosti doprinosi stvaranju boljeg i naprednijeg okruženja za sve nas.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana