ATOS BANK podržala predavanje za mlade povodom Svjetskog dana mentalnog zdravlja

G.S.
ATOS BANK podržala predavanje za mlade povodom Svjetskog dana mentalnog zdravlja

U okviru obilježavanja Svjetskog dana mentalnog zdravlja, koji se svake godine održava 10. oktobra, ATOS BANK je podržala predavanje za mlade, koje je organizovao Rotarakt klub Banja Luka.

Predavanje je održano 10.10.2024. godine na Prirodno matematičkom klubu u Banjaluci, i okupilo je brojne mlade ljude, a tokom predavanja mladi su imali priliku da čuju praktične savjete o važnosti brige o mentalnom zdravlju, strategijama prevencije i načinima kako potražiti pomoć.

Ovo edukativno predavanje je držala psihološkinja Irena Đumić Jurić Marjanović, koja je mladima pričala o važnosti ove teme.

"Zadovoljstvo nam je što je ATOS BANK dio ovako važne inicijative, jer mentalno zdravlje je tema koja definitivno zahtjeva veću pažnju, posebno među mladima. S obzirom da je društvena odgovornost jedno od osnovnih načela naše Banke, i važan dio korporativne kulture smatramo da kroz ovakvu vrstu podrške stvaramo bolje i naprednije okruženje za našu lokalnu zajednicu. Ovo je sigurno važan korak ka podizanju svijesti o mentalnom zdravlju, a ATOS BANK će i dalje nastaviti da podržava slične inicijative i na taj način doprinosi poboljšanju kvaliteta života mladih" izjavili su ovim povodom iz Službe marketinga i komunikacija ATOS BANK a.d. Banja Luka.

Iz Rotarakt kluba zahvalili su se ATOS Banci na angažovanju u promociji mentalnog zdravlja i na podršci prilikom organizacije ovog događaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana