ATOS BANK i MUP RS predstavili drugi video u nizu na temu bezbjednosti klijenata VIDEO

G.S.
ATOS BANK i MUP RS predstavili drugi video u nizu na temu bezbjednosti klijenata VIDEO

ATOS BANK i MUP Republike Srpske predstavili su drugi video u nizu posvećen bezbjednosti klijenata i građana koji je fokusiran na sigurnu kupovinu na internetu.

„U današnjem digitalnom svijetu, online kupovina je postala neizostavan dio svakodnevnog života. Ipak, kako bi online iskustva naših klijenata bila što sigurnija, važno je biti svjestan potencijalnih rizika i primjenjivati najbolje prakse zaštite. Upravo to prikazano je u okviru ovog video spota koji je dio naše kontinuirane posvećenosti očuvanju bezbjednosti klijenata", izjavili su ovim povodom iz ATOS BANK a.d. Banja Luka.

Kroz video spot na temu „Sigurna kupovina na internetu" klijenti i građani će imati priliku da saznaju kako da prepoznaju bezbjedne i pouzdane online prodavnice, te koje mjere predostrožnosti treba preduzeti pri unosi ličnih i finansijskih podataka.

I ovom prilikom savjetujemo građane da prilikom kupovine putem interneta budu oprezni, te da za online kupovinu koriste samo sigurne i provjerene sajtove, a ukoliko građani smatraju da su žrtve ovog oblika prevare, potrebno je da obavijeste Banku koja je izdavalac kartice u svrhu blokiranja kartice i pokušaja povrata novca, te da slučaj prijave policiji.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana