Aparati greškom isplatili stotine dobitaka igračima u Srpskoj

GS
Aparati greškom isplatili stotine dobitaka igračima u Srpskoj

BANjALUKA - Skoro svi igrači koji su se prekjuče kockali na aparatima Elektronske video lutrije (EVL), preduzeća u većinskom vlasništvu “Lutrije Republike Srpske”, osvojili su velike novčane nagrade.

Iz EVL-a kažu da i dalje utvrđuju šta je uzrok, a portal Kapital navodi da je došlo do serverske greške.

Redakciji ovog portala se javio igrač iz Mrkonjić Grada, koji je u restoranu “Benz” igrao bingo i u izvlačenju osvojio nešto preko 5.000 maraka.

Ostao je zbunjen kada je shvatio da nije jedini srećni dobitnik.

-Tog dana najmanje sto ljudi u Mrkonjić Gradu je imalo dobitke po nekoliko hiljada maraka - tvrdi on.

Prema njegovim riječima iz lokala u kojem je došao do dobitka su ga poslali na adresu EVL-a u Banjaluci, gdje su mu obećali da će ubrzo dobiti svoj novac.

U Elektronskoj video lutriji  rekli su da će sve dobitke isplatiti, čim obrade podatke koji pristižu iz svih dijelova Srpske.

Pozivali su na strpljenje, a igrače napominju da je Pravilnikom o priređivanju elektronskih igara na sreću, predviđeno je da je rok za isplatu dobitka deset dana.

-U proteklom periodu javio nam se veliki broj igrača iz različitih gradova Republike Srpske, te još uvijek ne možemo sa sigurnošću utvrditi definitivan broj dobitnika. U narednih dan ili dva imaćemo preciznije podatke. Elektronska video lutrija garantuje da će svi igrači biti u potpunosti isplaćeni, te ćemo time dodatno opravdati povjerenje koje uživamo kod svih naših igrača - poručuju oni.

Kažu da će dobici biti isplaćeni na tekuće račune  igrača, te da će se potruditi da isplate budu u što kraćem roku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana