Akcija u Supernovoj: Na poklon dodatni DTV priključak

PR
Foto: Supernova

Zaključivanjem ugovora za solo uslugu digitalne televizije (DTV) ili u paketu sa drugim uslugama ostvarujete sjajne pogodnosti za dodatne DTV priključke u svom domu.

Sa ovom akcijskom ponudom na poklon dobijate drugi DTV priključak, kao i 50 odsto popusta na mjesečnu pretplatu za treći DTV priključak!

Programska šema DTV paketa sadrži više od 230 domaćih, regionalnih i svjetskih TV i radio kanala. Očekuje vas širok izbor za sve generacije - od informativnih, sportskih i filmskih, pa do dječijih, zabavnih i muzičkih kanala.

Osim navedenih pogodnosti, iskoristite i popust od 20 odsto na mjesečnu pretplatu prvih šest mjeseci. Cijena osnovnog paketa TV kanala digitalne televizije sa popustom iznosi 19,19 KM mjesečno (redovna cijena je 23,99 KM). Ponuda se odnosi za korisnike koji zaključe ugovor na neodređeno vrijeme sa minimalnim periodom trajanja 24 mjeseca.

Za više informacija o akcijskoj ponudi pozovite besplatni broj Korisničkog centra 0800 30 630, taster 1, ili posjetite najbližu Supernova poslovnicu.

Priključite se na Supernovu!
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana