Tijana Dapčević i Kiki Lesendrić u novom izdanju emisije “Muštuluk”

PR
Tijana Dapčević i Kiki Lesendrić u novom izdanju emisije “Muštuluk”

BANjALUKA - Red pjesme,red zanimljivih priča, red preukusne hrane - tako se može opisati nova epizoda jedinstvenog kulinarskog šoua UNA televizije “Muštuluk”.

Na samom početku novog izdanja ove emisije Harisa Džinovića, koja je na programu 8. januara u 21 čas, Džinović se podsjetio čemu ga je naučila pandemija virusa korona.

- Okrenuli smo se jednostavnim, a najljepšim stvarima u životu. Odjednom je porodica opet bila zajedno za stolom. Odvajanje od prijatelja podsjetilo nas je koliko su nam zajednički trenuci dragocjeni, vino ljepše, a hrana ukusnija kad se s jaranima dijeli. Vrijeme nam je sada postalo vrednije, a želje mnogo mudrije - rekao je Džinović, sa čime su se složili i njegovi ovonedjeljni gosti šarmantna Tijana Dapčević i legendarni Kiki Lesendrić iz grupe “Piloti”.

Dok se u kuhinji krčkao crni rižoto od sipe i losos na tajlandski način Kiki je otkrio kako je upoznao Harisa, da se mnogo druže i imaju mnogo zajedničkih prijatelja, dok je Tijana priznala kako više voli da se druži s Melinom, kao i to da je čula da kad Haris kuva niko ne smije da uđe u kuhinju. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana