Seka Aleksić i Adil gosti emisije “Muštuluk”

UNA TV
Seka Aleksić i Adil gosti emisije “Muštuluk”

BANjALUKA - Domaćin emisije “Muštuluk”, na Una televiziji pjevač Haris Džinović dočekaće ovog vikenda svoje goste dobrom pjesmom, vinom, hranom i zanimljivom pričom, a spremiće im burek na sarajevski način.

Haris je odavno došao do spoznaje da ga kuvanje usrećuje koliko i pjesma te ne krije zadovoljstvo i radost kad njegovi gosti uživaju u hrani koju im sprema s puno ljubavi i pažnje. U ovonedjeljnom kulinarsko-muzičkom šouu gledaocima će prirediti i nezaboravan muzički užitak sa kolegama čije karijere izuzetno poštuje.

Publika će uživati u izvođenju najvećih hitova ova tri sjajna pjevača, a uz čašu razgovora otkriće nam mnoge zanimljive detalje iz privatnog života i druženja. Saznaćemo koji je Adilov numerološki kod, zašto je taj podatak od srca nasmijao Seku i šta Adil najviše zamjera koleginici. Pričaće nam na zanimljiv način i o tome kakva je Seka bila prije nego što se uozbiljila i posvetila porodici, šta je voljela da radi u trenutku sevdaha, koliko je majčinstvo promijenilo i uz čije pjesme oboje zaplaču iz dubine duše. Njegov gost biće i vinar Boža Aleksandrović, a novo izdanje emisije na programu je sutra (nedjelja) u 21 čas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana