Savo Milošević i Goca Tržan iskreno u Harisovom kulinarskom šouu na UNA TV

PR
Savo Milošević i Goca Tržan iskreno u Harisovom kulinarskom šouu na UNA TV

BANjALUKA - Legendarni pjevač i sve poznatiji kuvar Haris Džinović voli neizvjesnost dok sprema hranu za svoje prijatelje i najsrećniji je kad se oduševe trpezom koju za njih uvijek od srca postavlja. Ove nedjelje (6. novembra) morske specijalitete i čuvene tufahije Džinović priprema za fudbalera velikog srca Savu Miloševića i sjajnu koleginicu Gocu Tržan.

- Poznat kao veliki boem Savo je još na početku svoje karijere upoznao Harisa u kafani i od tada su veliki prijatelji. Pjevač ima samo riječi hvale za Miloševića, saznaćemo zašto misli za njega da je jedan od najinteligentnijih fudbalera i zašto nikada nije prihvatio Savinu ponudu da se klade u 1.000 evra. U iskrenoj ispovijesti čućemo za koji muštuluk bi fudbaler pozlatio, dok je Goca bez sekunde razmišljanja krajnje iskreno odgovorila: “Ja bih za muštuluk pozlatila vest da sam u drugom stanju - navode iz UNA televizije.

Saznaćemo i koji je to veliki hit Haris komponovao i zašto ga gotovo nikada nije uvrstio u svoj koncertni repertoar, koja muzika je njegovom srcu najbliža i kako to zvuči kada se Savo lati mikrofona.

Goca Tržan će takođe uveseliti atmosferu svojom sjajnom energijom i glasom, a otkriće nam zašto bi bez razmišljanja ustala od stola i iste sekunde se ponovo vratila u daleke tropske krajeve i živjela u džungli.

Gledaocima u BiH UNA TV je dostupna putem “m:tela” (na poziciji 22), BlicNET-a (na poziciji 19), Elta kabela (na poziciji 15), Telrada (na poziciji 19), HomeTV - Eroneta (na poziciji 11), MAX TV-a (na poziciji 21), WIRAC-a (na poziciji 22), KALDERA KDS-a (na poziciji 15), MUX D digitalnog emitovanja (na poziciji 2), TERC KTV-a (na poziciji 130), MEDIASKY-a (na poziciji 25). Takođe, gledaoci u Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini mogu gledati program UNA TV putem UNA – SMART TV APP.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana