Šaulićeva, Kalinić i Cilić u novom izdanju emisije “Muštuluk”

UNA TV
Šaulićeva, Kalinić i Cilić u novom izdanju emisije “Muštuluk”

BANjALUKA - Divna domaćinska i porodična atmosfera, koju na televiziji samo Harisu Džinoviću polazi za rukom da napravi, oduševila je goste novog izdanja njegove emisije “Muštuluk” - Ildu Šaulić, Milana Kalinića i Miloša Cilića.

I za poznatog pjevača i sve boljeg kuvara, ovo veče bilo je posebno, puno emocija i sjećanja na njegovog velikog prijatelja Šabana Šaulića.

- Prave jarane treba prepoznati, a kafane su mjesta prijateljstva, pjesme i plesa. I tu negdje između jarana, vina i kafana zbiva se život koji živimo najbolje što znamo - kaže Džinović, a novo izdanje “Muštuluka” publici će prvog dana 2023. godine od 21 čas biti dostupno na televiziji “Una”.

Svoju gošću Ildu poznaje od malih nogu i smatra da je glasom i harizmom osvojila estradu i stasala u pravu damu. Za dobru šalu i veselu atmosferu pobrinuo se Milan Kalinić u čijem društvu Haris uživa.

Kako bez vina nema potpunog doživljaja hrane, od Miše Cilića, čovjeka koji je svoje vinarstvo doveo do umjetnosti, saznaćemo mnoge zanimljive detalje o ovom božanskom piću.

Gosti će publici otkriti mnoge zanimljive detalje iz druženja za Harisom, ko od njih misli da je pjevač nekada težak sagovornik, koliko je porodica Šaulić vezana za njega, šta im je najveća strast u životu, a biće priče i o prvim ljubavima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana