Rođendanski "Addiko Red Week": Kredit bez troškova obrade i 20 odsto niža kamatna stopa

GS
Rođendanski "Addiko Red Week": Kredit bez troškova obrade i 20 odsto niža kamatna stopa

BANjALUKA - Addiko banka pripremila je za nove i postojeće klijente rođendanski " Addiko Red Week " tokom kojeg će moći ugovoriti kredit bez troškova obrade, ali i 20 odsto nižu kamatnu stopu.

Povodom četvrtog rođendana banke, " Addiko Red Week" traje od danas do 6. novembra.

- Snaga naše banke leži u našim zaposlenima, jednako kao i u našim klijentima. Uprkos ovako izazovnoj godini, maksimalna posvećenost zaposlenih i kvalitet usluge koji pružamo klijentima uvijek su u fokusu našeg djelovanja. Ovo je period u kojem se, uz naše klijente, želimo posebno zahvaliti i našim zaposlenima - naglasio je član Uprave Addiko banke Banjaluka Boštjan Pečenko.

Član Uprave Addiko banke Sarajevo Belma Sekavić Bandić istakla je da im je zadovoljstvo da već četiri godine za klijente obezbjeđuju jasne, jednostavne i stabilne bankarske usluge i da su im partner u rastu i razvoju.

- Vjerujemo da će rođendanska ponuda, kojom smo značajno smanjili kamatnu stopu, te oslobodili klijente troškova obrade kredita, biti dodatni razlog da nam se klijenti pridruže u slavlju - rekla je Bandićeva.

Zahtjev za kredit moguće je podnijeti u bilo kojoj poslovnici banke, posredstvom Addiko kontakt centra, te zvanične "Fejsbuk" stranice.

U Addiko banci se 31.oktobar tradicionalno obilježava kao datum kada je Addiko brend zvanično ušao na BiH tržište.

- Četiri godine poslije, zaposleni Addiko banke prate istu misiju, fokusa na bitno, odnosno na ključne proizvode i usluge, koji klijentima pružaju najveću vrijednost, te na jasne i jednostavne komunikacijske poruke.  Kao i prethodnih godina, Addiko će svoj rođendan proslaviti zajedno sa svojim klijentima, za koje je pripremljena posebna rođendanska Addiko sedmica sa duplim dobitkom- istakli su u Addiko banci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana