Počinje holivudiranje na UNA TV

G.S.
Počinje holivudiranje na UNA TV

Raznovrsno, zabavno, informativno, edukativno i pre svega kvalitetno, ovim se najkraće može opisati programski sadržaj “Una” televizije koji premijerno kreće danas od 18 časova.

U bogatoj ponudi koja nas očekuje na UNA, jedan od favorita publike zasigurno će biti šou svjetskog glasa “Holivudiranje”, koji vodi glumac Nikola Đuričko.

U ovom neobičnom kvizu, koji će se emitovati svakog petka u 21 čas, učestvuju mnogobrojne poznate ličnosti iz svijeta muzike, sporta i glume.

Đuričko nije samo voditelj, već i ispitivač, sudija, pomagač i prije svega pravi domaćim ovih zabavnih igara.

 Poznati gosti podijeljeni su u dva tima i nalaze se u najnezgodnijim situacijama, a njihovo dobro raspoloženje preliće se i na publiku, koja će s nestrpljenjem iščekivati petak.

Osim što nam donose odličnu i ljekovitu zabavu, poznate ličnosti učestvuju u šouu zbog plemenitog cilja - osvojenu novčanu nagradu poklanjaju u humanitarne svrhe.

Saznajte večeras u 21 čas kako su se zabavili i beskrajno uživali Nenad Okanović, Ivana Dudić, Milica Dabović, Dušan Kaličanin, Sergej Trifunović, Tijana Bogićević i dvojac scenarističke ekipe emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem” - Marko Dražić i Viktor Marković.

Ovaj petak rezervisan je za prave premijere, te gledaoci mogu uživati i u novom kvizu “Školice”, koje startuju u 19.30 časova i prikazivaće se petkom, subotom i nedjeljom u tom terminu.

Šarmantni voditelji Maja Bajamić i David Milatović vraćaju nas u djetinjstvo i vrijeme kada su školice bile najpopularnija igra mališana.

Od petka su na repertoaru i sjajne premijerne serija “Nina” i “Distrikt 31”, a od subote, 8. oktobra, omiljena emisija gledalaca UNA TV - “Una, due, tre” dobija svoje novo ruho i novog voditelja!

Anji Mit pridružuje se glumac Dušan Kaličanin, a njih dvoje će u ambijentu novog studija ugostiti brojne poznate ličnosti i informisati gledaoce o najaktuelnijim događajima sa društvene scene.

“Unam due, tre” emitovaće se petkom, subotom i nedeljom u 16.30 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana