Počinje emitovanje serija "Ljubav na note" na UNA TV

UNA TV
Počinje emitovanje serija "Ljubav na note" na UNA TV

BANjALUKA - "Ljubav na note" je nezaboravna priča u kojoj je ljubav dvoje mladih ljudi stavljena na težak test.

Irene, mlada pjevačica grupe "Los Milagroso" sanja da bude poznata, ali upoznaje Hoakina, mehaničara koji sticajem okolnosti ulazi u kriminalnu mrežu da bi otkrio gdje se nalazi njegova nestala sestra.

Irene i Hoakin ukrstiće sudbine boreći se za svoje snove i ubrzo shvatiti da ne mogu jedno bez drugog, iako će njihova borba da budu zajedno biti intenzivna i bolna. Irene (Ana Maria Estupinjan) je rođena da bude pjevačica.

Ipak, Irenina stvarnost je malo drugačija, ona je prodavačica na pijaci, dok je pjevačka karijera samo san. Hoakin (Karlos Tores) je ozbiljan čovjek seljačkog porekla koji je odmalena učio da obrađuje zemlju na farmi.

Sa 17 godina, nakon smrti oca, odlazi u vojsku i tamo završava srednju školu, nakon čega radi kao automehaničar, da bi izdržavao majku i sestru Alba Lusiju.

Ipak Hoakin odlučuje da se vrati da vodi svoju farmu, ali po povratku upada u niz sukoba sa zemljoposjednikom Don Laurom, koji mu ubija majku i kidnapuje sestru.

U susret proljećnoj programskoj šemi, UNA televizija pripremila je pažljivo odabran najkvalitetniji serijski program za svoje gledaoce u sklopu kojeg se serija "Ljubav na note" emituje radnim danima od 11.55 časova. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana