Počelo emitovanje serije “Odmor” na televiziji UNA: Smijeh do suza uz rusku komediju

UNA TV
Počelo emitovanje serije “Odmor” na televiziji UNA: Smijeh do suza uz rusku komediju

BANjALUKA - Fantastična gluma, topla atmosfera prelijepog ljetovališta i dobro poznati ruski humor, nepogrešiv su recept za sjajnu komediju. Upravo sve to gledaoce očekuje u hit seriji “Odmor” koja govori o, naizgled, uobičajenom odmoru jedne prosječne ruske porodice.

- Seva, glava porodice, vjeruje da nema boljeg mjesta za opuštanje od Gelendžika, u koji on i njegova porodica dolaze već 11 godina. Mirno more, meki pijesak, toplo sunce, ljubav – pa šta vam više treba? Svih 11 godina Sevina porodica ljetuje u istom hotelu čiji je vlasnik Boris. Boris i Seva su odavno postali najbolji prijatelji i svake godine se raduju susretu. Obojica imaju djecu istih godina - Seva ima sina Sašu, a Boris kćerku Madinu. Saša je odavno zaljubljen u kćerku najboljeg prijatelja svog oca i sada je čvrsto riješio da je zaprosi. Međutim, njegova voljena ima dečka, a sve se komplikuje kada Saša potraži savjet od Seve i Borisa i svoje bake, koja već uveliko planira vjenčanje svog unuka - stoji u najavi ove serije koju gledaoci na televiziji UNA mogu da pogledaju svakim danom od 15.30 časova.

U susret proljećnoj programskoj šemi, UNA televizija pripremila je pažljivo izabran najkvalitetniji serijski program za svoje gledaoce. Nove životne drame vaših omiljenih televizijskih junaka pratite u novom terminu u nevjerovatnom “jutarnjem maratonu” - “Osveta” – svakog jutra u 6.50 časova, “Eliza” - svakog dana od 20 časova, “Nina” - radnim danima od 10.15 časova, “Ljubav na note” - radnim danima od 11.55 časova, i “Distrikt 31” - svakog dana u 19 časova. PR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana