Novo izdanje kulinarske emisije Harisa Džinovića na Una TV

UNA TV
Novo izdanje kulinarske emisije Harisa Džinovića na Una TV

 Još jedan “Muštuluk” je pred gledaocima Una televizije (18. decembra u 21 čas), a domaćin emisije Haris Džinović se potrudio da ga ukrasi vrhunskom hranom i još boljom zabavom.

Rada Manojlović i Moka Slavnić donose  pozitivnu energiju u studio i oraspoložiće gledaoce zanimljivim pričama, komentarima i sjajnim pjesmama.

- Muzika je toliko prisutna u našim životima da nismo ni svesni njenog ogromnog značaja. Ona je neraskidivi deo ljudskog bića već od samog njegovog rođenja. A šta su otkucaji srca nego muzika i ritam života. Moji gosti baš umeju da žive i uživaju pa čak i kad ih ponese znaju odakle su krenuli - najavio je Haris koleginicu Radu i prijatelja Moku. Za proslavljenog sportistu Haris kaže da samo izuzetnima može poći za rukom da zaigraju u dva suparnička tabora, a da to učine časno poput Moke. I za Radu nije štedio riječi hvale: “Ona je jedna od najvedrijih pojava u lavovskoj areni zvanoj estrada, a pobeđuje razigranim glasom, izuzetnim osmehom, ime joj odlično stoji, jer čini se da je radost njena mera života”. Iako davno nije gostovao u nekoj emisiji, Moka smatra da nema sumnje da je dobra atmosfera u “Muštuluku” zagarantovana, jer Harisa obožava kao pjevača. Haris će osim ukusne večere spremiti svojim gostima i veoma zanimljiva pitanja. Saznaćemo koliko su im slava i novac bitni u životu, za koji bi muštuluk pozlatili, kako se bore sa novinskim napisima i šta je Robert de Niro rekao Džinoviću jednom prilikom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana