Nova epizoda emisije „Trougao": Srijedom u 20 časova na UNA TV

UNA TV
Nova epizoda emisije „Trougao": Srijedom u 20 časova na UNA TV

Kriminalizaciju klevete Republika Srpska i Bosna i Hercegovina ukinule su prije 21 godinu, čime smo postali prva zemlja zapadnog Balkana u kojoj je sloboda govora podignuta na viši nivo.

Da li smo u dvije decenije kao narod ili kao novinari, ili svi zajdeno, pokazali da nismo sazreli za toliki nivo slobode. Da li je poslanicima u skupštinskim klupama, od kojih je 49 glasalo "ZA" Zakon o izmjenama i dopunama krivičnog zakonika Republike Srpske, zasmetala istina koja se pronosi ili su nezadovoljni visinom izrečene novčane kazne onima za koje su dokazali da su ih oklevetali?  

U novom izdanju "Trougla" u srijedu u 20 časova na UNA TV govoriće predsjednik Narodne skupštine Nenad Stevandić, ispred medijske zajednice Sandra Gojković Arbutina, glavni i odgovorni urednik Nezavisnih novina i bivši sudija Ustavnog suda Bosne i Hercegovine Krstan Simić.  

Donosimo i stav građana, te odgovor na pitanje da li bi oni koji se pozivaju na zakone iz SFRJ pristali na Čajevac televizor sa kojeg se emituje jedan program. 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana