Mirkovićeva i Bešlagić u “Muštuluku”

UNA TV
Mirkovićeva i Bešlagić u “Muštuluku”

BANjALUKA - Još jedan “Muštuluk” je pred gledaocima Una televizije (18. decembra u 21 čas), a domaćin emisije Haris Džinović se potrudio da ga pozlati vrhunskom hranom i još boljom zabavom.

Kuvaće za dvije velike zvijezde i gurmane koje su mu, kako kaže, ukazale veliku čast da budu dio njegovog kulinarskog i voditeljskog opusa - Draganu Mirković i Enisa Bešlagića.

- Moja gošća je zvijezda koja se jednom rađa, ali baš jednom. Njena svjetlost je više od talenta, njena skromnost i dobrota mnoge su ostavile bez daha. Bila je čudo od djeteta, a danas je čudesna žena, uspješna majka, supruga, domaćica, ali je i dalje možda najveća zvijezda Balkana. U ovoj emisiji kuvaću i za izuzetnog umjetnika, on je pozorišni, televizijski i filmski glumac, čovjek izuzetne harizme, posebnog šarma. Za njega ne postoje nacije i razdvajanja. On je čovjek koji svojim jedinstvenim humorom spaja ono što drugi razdvajaju, moj zemljak, pravi jaran - Enis Bešlagić - najavio je Haris Džinović svoje goste, za koje će da sprema karpaćo od bifteka, teleće šnicle u specijalnom umaku i tri vrste čokolade.

Bogatih karijera, gosti i domaćin imaće mnogo zanimljivih priča da podijele s gledaocima i to kojim stvarima se raduju, anegdote sa zajedničkih turneja i snimanja. Gledaoci će tako imati priliku da čuju zašto su naše glumačke legende daleko ispred holivudskih, zašto je Harisa nekada potrebno titlovati i koliko je teško izboriti se za njegovu pažnju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana