Kviz "Pogodi mi godine" petkom na UNA televiziji

PR
Kviz "Pogodi mi godine" petkom na UNA televiziji

BANjALUKA - Televizija "Una" svakog petka od 21 čas donosi uzbudljivi kviz koji je ostvario ogroman uspjeh u svijetu i osvojio milione gledalaca - "Pogodi mi godine".

Popularni glumac Andrija Kuzmanović voditelj je ovog nesvakidašnjeg kviza u kojem takmičari imaju neobičan izazov – da precizno pogode godine šestoro potpunih stranaca.

U tom izazovu očekuje ih vrijedna nagrada u iznosu od čak 50.000 evra koju će osvojiti ukoliko njihovo oko, sposobnost procjene i intucija budu na najvišem mogućem nivou.

Ovaj izazov može na prvi pogled djelovati lako, ali u praksi nije tako. Izgled često vara, a uz procvat estetske hirurgije, gotovo je nemoguće “iz prve” dati pravu procjenu nečijeg godišta. 

Pravila su jednostavna. Dva takmičara koji su u prijateljskom ili porodičnom odnosu prolaze kroz šest rundi u kojima treba da pogode starosno doba šestoro ljudi, za njih potpunih stranaca koje nikada ranije nisu vidjeli.

U pogađanju godina dostupno im je pet vrsta pomoći, poput naslova poznatih filmova ili muzičkih numera obljavljenih u godini rođenja “stranca”. Takmičarski par uvijek ima na umu da ih svaki pogrešan odgovor košta i obara ukupnu sumu. 

Ne propustite fantastičnu zabavu uz kviz “Pogodi mi godine” svakog petka od 21 čas samo na UNA televiziji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana