“Iskreno sa Dejanom” na UNA TV: Tema fenomen kliničke smrti

UNA TV
Foto: UNA TV

BANjALUKA - Novo izdanje emisije “Iskreno sa Dejanom”, koja se bavi fenomenom kliničke smrti ili života poslije smrti, možete gledati na UNA televiziji od 20.30 časova.

Klinička smrt, fenomen koji izaziva podjednako fascinaciju i strah. Da li su ta iskustva samo biološke reakcije mozga ili dodiri s nečim mnogo većim i misterioznijim? Da li su to samo halucinacije ili otkrivaju duboke istine o našem postojanju? Šta se dešava kada se život zaustavi i ponovo započne? Dejana Rosuljaš razgovaraće sa ljudima koji su prešli granicu između života i smrti i vratili se da podijele svoja iskustva. Željko Favro kaže da mu se život potpuno preobrazio nakon što je doživio kliničku smrt.

- Prošla sam kroz crni tunel, moje tijelo bilo je svjetlost, stigla sam na livadu i čula poj duša, bilo mi je jako lijepo i osjetila sam da je moja duša stigla kući - tvrdi Ksenija Krkljuš, koja je sa 13 godina doživjela kliničku smrt.

Poslije tog iskustva Ksenija kaže da je živjela skoro kao sav normalan svijet, udala se, dobila dijete, ali je još kao mala saznala da je dobila poseban dar.

Politikolog, pisac, vajar i, kako kaže, motivacioni govornik, Banjalučanin Stevo Selak tvrdi da je umro čak tri puta. I sva tri puta se očigledno vratio na ovaj svijet.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana