“Holivudiranje” na UNA TV

UNA TV
“Holivudiranje” na UNA TV

BANjALUKA - U neobičnom šouu koji je osvojio srca publike širom regiona, “Holivudiranje” i ovog četvrtka od 21 čas, poznate ličnosti se takmiče kroz šest najomiljenijih društvenih igara poput pantomime i pogađanja različitih pojmova, koje će i gledaoci poželjeti da igraju u svojim domovima, s ciljem da osvojenu nagradu poklone u humanitarne svrhe.

Tim “Razvigori” čine Vesna Dedić, pjevač Elvir Laković Laka i glumci Damjan Kecojević i Branko Đurić Đuro, dok ekipu “Medeni” čini “raspjevana” družina Sanja Vučić, Mirza Selimović, Daniel Kajmakoski i Željko Šašić. Domaćin emisije Nikola Đuričko, voditelj, sudija, ali i pomagač, uživao je sa divnim gostima u nadmetanju za plemeniti cilj.

Bivša žena Tima Bartona zadala je muke “Razvigorima” u prvoj igri zvanoj “Skockani”, ali zato su “kao iz topa” pogodili ko je to “sit kafane, a i ona njega”. Naredna igra šašavog naziva “Dužina je bitna” izazvala je lavinu smijeha u studiju. U “Džonijevoj audiciji” timovi su na osnovu maestralnih Đuričkovih izvedbi legendarnih replika iz filmova, morali da pogode koja ostvarenja su u pitanju. Tokom “truckanja” u igrici “Gde ćemo” gosti su se sjajno zabavili i nasmijali jedni druge, ali i sve u studiju. A kako izgleda dok dvoje “dudurudaču”, a preostalih dvoje iz tima treba da pogode koja pjesma je u pitanju, pogledajte u 21 čas.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana