Haris Džinović iskreno sa Petrom Grašom i Dinom Rađom: “Muštuluk ne ide kod onih koji imaju zašivene džepove”

GS
Haris Džinović iskreno sa Petrom Grašom i Dinom Rađom: “Muštuluk ne ide kod onih koji imaju zašivene džepove”

Sjajni gosti, anegdote, dobre pjesme i ukusna jela obiležiće još jedno izdanje popularnog kulinarskog šoua Harisa Džinovića.

Kako vrijeme prolazi, Haris voli da kaže da sve više napreduje u kuvanju, a njegov pomoćnik Markoni u pjevanju. Bez muzike i čuvenih hitova nije moguće zamisliti “Muštuluk” koji ima još jedan odličan začin zaslužan za uspjeh: “Sve volim da radim na svoj način. Samo spontano i veselo, bez sponatnosti nema ni meraka, a danas prvi put imam malu tremu jer su mi gosti ozbiljni gurmani”, nagovještava Haris.   

“Pored tog što je vrhunski sportista, on je i odličan ribolovac, odlično svira i gitaru. Mogao bih o njemu satima da pričam ali ima nešto što bih posebno izdvojio – on je neverovatan emotivac, nadam se samo da će stati u kadar sa svojih 211”, najavio je Haris svog prvog gosta Dina Rađu, bivšeg košarkaša.  

I za drugog gosta, svog kolegu Petra Graša ima samo riječi hvale: “Nekada je pogađao trojke za Jugoplastiku, a danas je jedna od najvećih muzičkih zvezda sa ovih prostora, dolazi iz grada gde žive najlepše žene kažu, odličan je skijaš i džentlmen otmenog glasa”.  

Petar, Haris i Dino pričaće o najzanimljivijim boemskim momentima, koliko dobrih zora su dočekali, kada će izaći duetska pjesma, šta je bilo presudno za njihove uspješne karijere. Saznaćemo i kako je legendarni svjetski muzičar Džordž Majkl odreagovao kada je slušao Harisa dok pjeva, a zašto je Haris dugo vremena mislio da nije za taj posao.  

“Muštuluk se vrlo retko dešava, nema ga svaki dan. Zato jeste vezan samo za dušu i iskrenost. Obradovati nekoga i prvi doneti dobru vest je privilegija. Kažu da se dobra energija deljenjem umnožava, a ja u to iskreno verujem jer nema ničeg lepšeg od toga kad podeliš nečiju radost. Međutim ni taj veseli muštuluk nije baš za svakoga, postoje ljudi koji ga čak ne vole jer se moraju malo otvoriti, a poznavajući muštluk, ni on sam ne ide kod onih koji imaju zašivene džepove. Pored sevdaha, volimo se dobro i našaliti. Što se mene tiče, uvek sam voleo da pozlatim i za sitnicu” kaže legendarni pjevač.  

U srijedu u 21 sat na UNA televiziji saznaćemo za koje je sve muštuluke Haris pozlatio silne uspjehe njegovih gostiju, a za koji muštuluk bi oni njega pozlatili. 

UNA TELEVIZIJA dostupna vam je u: 

SRBIJA

Na teritoriji Beograda - GRADSKA TELEVIZIJA na poziciji 11 set top box alotment Avala 

MTS Iris (na poziciji 125) 

Supernova  (na poziciji 25) 

Orion Telekom (na poziciji 11) 

BeotelNet  (na poziciji 11) 

Yettel Hipernet (na poziciji 14) 

Sat Cable  (na poziciji 47) 

KBC NET  (na poziciji 11) 

NEXT (na poziciji 24) 

JOTEL (na poziciji 27)

BOSNA I HERCEGOVINA

MUX D  digitalnog emitovanja (na poziciji 2) 

MTEL (na poziciji 22) 

Supernova  (na poziciji 19) 

HomeTV – Eronet  (na poziciji 30) 

MAX TV  (na poziciji 20) 

WIRAC (na poziciji 22) 

TERC KTV (na poziciji 130) 

MEDIASKY ( (na poziciji 25) 

AMBNET  (na poziciji 12) 

STOKIĆ KDS (Doboj) (na poziciji 24) 

MISS KDS (Bihać) – (na poziciji 158) 

KTV E-G-E (na poziciji 12) 

DINNET  (na poziciji 30) 

TXTV  (na poziciji 130) 

Global IPTV (na poziciji 9 u BIH i poziciji 4 u RS)

CRNA GORA

MTEL ME (na poziciji 112)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana