Branko Đurić i Svetislav Pešić u emisiji “Muštuluk” Harisa Džinovića

UNA TV
Branko Đurić i Svetislav Pešić u emisiji “Muštuluk” Harisa Džinovića

BANjALUKA - Poznati pjevač i sve poznatiji kuvar Haris Džinović ugostiće i ove nedjelje u 21 čas na Una televiziji divne ljude i drage prijatelje za koje će pripremati ukusnu hranu i napraviti sjajnu atmosferu.

- Ljepota življenja je umjetnost. Neki piju da se napiju, neki iz užitka. Nekima je hrana gubljenje vremena, a nekima merak. Za neke je i san gubljenje vremena. Siguran sam da ste čuli nebrojeno puta, Bog mu je dao sve, a on ne zna da živi. Ugostiću svoje prijatelje kao i do sada, da im ništa ne fali, biće slatkog vina i ukusne hrane - objašnjava Haris Džinović.

Njegovi gosti u ovom izdanju su bračni par Tanja Ribič i Branko Đurić Đura i Svetislav Pešić.

- Kako je hrana slađa uz pesmu i muziku, Haris će zapevati sa svojim prijateljima uz najpoznatije note, čućemo i urnebesne Đurine prepeve poznatih stranih pesama, kako je čuvena pesma “Dilajla” zapravo horor priča, a oda prostati nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

 Saznaćemo i zašto je Đuro od malih nogu bio ljubomoran na svog druga Harisa, zašto je požele da se ukine muštuluk, kako je kao zakleti vegetarijanac i bezglutenac ocenio večeru kod Harisa koji se nikada ne bi odrekao ćevapa i kajmaka. Videćemo i kako je Kari zaradio sto evra od Harisa za muštuluk i koju je to dobru vest doneo svom prijatelju koji je u tom trenutku ostao bez teksta - stoji u najavi emisije. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana