Zvorničanka Ana Spasojević Anđeoskim glasom krči put ka slavi VIDEO

D. S.
Zvorničanka Ana Spasojević Anđeoskim glasom krči put ka slavi VIDEO

Zvornik - Svi me prepoznaju na ulici, prilaze mi i čestitaju na uspjehu, a najsrećnija sam kada dođem u školu i radost mogu da podijelim sa drugarima i nastavnicima, koji svaku moju pobjedu doživljavaju kao svoju.

Utiske bez predaha prenosi Ana Spasojević iz Zvornika, koja je anđeoskim glasom osvojila publiku i žiri muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice". Jedanaestogodišnja djevojčica najviše aplauza je pobrala kad je otpjevala "Leninu pesmu", za šta je dobila svih pet glasova. Čestitajući joj na izvođenju pjevač Milan Stanković je rekao da ne zna koliko bi djevojčica moglo da otpjeva tu pjesmu, dok ju je Jelena Tomašević pohvalila da pjeva veoma zrelo, a na komplimentima nisu štedjeli ni drugi članovi žirija.

- Ti si se prva izborila sa ovim visokim tonovima. Fantastična si bila - rekla je Leontina Vukomanović.

Ova "zvjezdica" kaže da najviše voli da pjeva hitove Jelene Tomašević i Kaliopi.

- Pjevam od kada znam za sebe i zahvaljujući roditeljima koji su moj talenat prepoznali još kad sam bila mala, danas se takmičim na ovom izuzetno značajnom takmičenju - rekla je Ana priznajući da joj prija brzo stečena popularnost.

Učenica šestog razreda Osnovne škole "Sveti Sava" u Zvorniku pohađa i treći razred Osnovne muzičke škole "Vojin Komadina", dok na hor ide od sedme godine. Osim u ovom takmičenju, ona je nastupala i na mnogim festivalima, gdje je takođe ostvarila odlične rezultate. Ipak, to joj nije predstavljalo prepreku da bude odlikaš u školi, čime je uspjeh ove talentovane djevojčice još veći.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana