Živković može da pokrene napredak Doboja

D. D.
Živković može da pokrene napredak Doboja

Doboj - Velike promjene su neophodne Doboju, a mi smo sigurni da SNSD-ov kandidat za gradonačelnika Milorad Živković može da izvuče grad iz teške ekonomske i političke situacije.

Ovo je poručila predsjednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Doboj Branka Okuka koja je juče zajedno sa predsjednikom Ekološke partije RS Nikolom Lazarevićem potpisala sporazum o podršci Živkoviću na predstojećim lokalnim izborima.

Lazarević je podsjetio da je riječ o realizaciji sporazuma o saradnji sa SNSD-om na republičkom nivou. On je naveo da je Živković sposoban da realizuje dio tog programa u ovoj lokalnoj zajednici, ali i da Doboju povrati status privrednog, prehrambenog, kulturnog, sportskog regionalnog centra, te ekološke zone.

U GO SNS-a kažu da su iz stranke isključili Goluba Panića koji se, kako tvrde, samoinicijativno kandidovao za gradonačelnika, te su odlučili da podrže Živkovića.

Kandidaturu Živkovića su početkom avgusta podržali  gradski odbori SP-a, SRS - Srpska u sigurne ruke, Ujedinjene Srpske i PUP-a. Doboj je jedna od rijetkih lokalnih zajednica u kojoj GO DNS-a nije podržao SNSD-ovog kandidata.

- Oni su očigledno u prevelikoj ljubavi sa gradonačelnikom Doboja i mi tražimo da se ispoštuje sporazum na nivou RS. To više nije problem ni moj kao kandidata, ni SNSD-a u Doboju, nego problem koalicionih dogovora na nivou RS. Očekujem da se tamo taj nesporazum i riješi - izjavio je Živković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana