Završeno Kotorvaroško sportsko ljeto

Srna
Završeno Kotorvaroško sportsko ljeto

Kotor Varoš - Turnirom u odbojci na pijesku završeno je kotorvaroško sportsko ljeto, u okviru kojeg su još održani opštinski turniri u malom fudbalu i uličnom basketu.

Na turniru u odbojci na gradskom kupalištu Bjeline u protekla tri dana u dvije kategorije učestvovalo je 16 ekipa.

U konkurenciji seniorki najviše uspjeha su imale Jovana Stakić i sestre Petrović, koje su osvojile prvo mjesto ispred ekipe Salon cvijeća "Tepić".

Za najuspješniju igračicu turnira proglašena je Una Petrović.

"Drago mi je što je nakon godinu dana pauze ponovo žzaživiož ovaj turnir, jer odbojka je vrlo popularna u Kotor Varošu", istakla je Una Petrović.

Kod seniora je nakon velike borbe u finalu Butik "MD" savladao ekipu "Crvenko" rezultatom 2:1, a titula najboljeg igrača je pripala članu pobjedničke ekipe Miši Marjanoviću.

Uz Marjanovića pobjednički kvartet su činili Dragan Zeljković, Slaven Arežina i Dalibor Todorović.

"Posebno bih istakao sjajnu organizaciju turnira, jer malo koja opština u Republici Srpskoj može se pohvaliti turnirom u odbojci na pijesku sa ovoliko kvalitetnih ekipa", rekao je Marjanović.

Turniru je prisustvovao i predsjednik Odbojkaškog saveza BiH Milutin Popović, koji je prepoznao trud organizatora i poklonio tri lopte i odbojkašku mrežu, te naglasio da će Savez i u narednom periodu pratiti i podržavati odbojkaške aktivnosti u Kotor Varošu.

"Drago mi je da sam vidio veliki broj omladine koja voli ovaj sport, želi da se takmiči i tako afirmiše ovu sredinu i odbojkaški sport. Zbog toga smo odlučili da podržimo ovu manifestaciju rekvizitima koji će im biti, nadam se, od koristi u organizaciji narednih turnira", dodao je Popović.

Nagrade najuspješnijim ekipama i pojedincima uručio je Almin Ibričić, trener Odbojkaškog kluba "Kotor Varoš".

Posebna priznanja za podršku u organizaciji turnira su dobili Zdravko Vučanović i Vladan Maksimović, a za fer plej ekipa "Bodnjika".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana