Završen turnir u malom fudbalu Zavičajnog kupa Republike Srpske u Temerinu

Srna
Završen turnir u malom fudbalu Zavičajnog kupa Republike Srpske u Temerinu

Beograd - U Sportskoj dvorani u Temerinu večeras je završeno finale "Zavičajnog kupa Republike Srpske" u malom fudbalu, a pobjednik u kategoriji veterana je tim "Sana" iz Ribnika.

U kategoriji seniora pobijedio je tim "Srpska" iz Beograda, a istoimena ekipa osvojila je prvo mjesto i u kategoriji pionira.


Za titulu ovog kupa borilo se šest ekipa u kategorijama veterani, seniori i pioniri.

Na otvaranju večerašnjeg finala direktor Predstavništva Republike Srpske u Srbiji Mlaćen Cicović pročitao je učesnicima pismo predsjednika Srpske Milorada Dodika, sa porukom da igraju u čast i slavu Republike Srpske.

"Dragi zemljaci, članovi zavičajnih društava i udruženja, hvala vam za sve što činite za svoju Republiku Srpsku, pa i za žZavičajni kup Republike Srpskež u Srbiji u malom fudbalu, koji vas okuplja i bodri. Igrajte u čast i slavu Republike Srpske", poručio je Dodik u pismu.

Ovogodišnji Kup počeo je u septembru takmičenjima u Beogradu, Temerinu, Zrenjaninu i Subotici.

"Zavičajni kup Republike Srpske" pokrenut je na inicijativu zavičajnih udruženja i podršku Predstavništva Republike Srpske u Srbiji, sa ciljem da se kroz sportska takmičenja klubova podstiču saradnja i veze sa zavičajem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana