Završen memorijalni fudbalski turnir u Batkuši

Srna
Završen memorijalni fudbalski turnir u Batkuši

ŠAMAC - U Batkuši kod Šamca večeras je završen 35. tradicionalni memorijalni turnir u fudbalu "Mini-Bal" Batkuša 2021" koji je trajao 11 dana na kojem je učestovalo 14 seniorskih ekipa i po dvije ekipe juniora i veterana, a najboljima su dodijeljene diplome i novčane nagrade.

Nagrade i diplome je obezbijedio organizator turnira Fudbalski klub "Hajduk Batkuša", a glavni sponzor turnira bila je opština Šamac, na čelu sa Kabinetom načelnika.

Prvo mjesto u konkurenciji seniora pripalo je ekipi "Vapeks" iz Šamca, koja je dobila novčanu nagradu u iznosu od 400 KM i diplomu, drugo ekipi "76230" iz Šamca, koja je dobila 200 KM i diplomu, a treće mjesto i 50 KM pripalo je ekipi "Čitaona Batkuša".

Najbolji igrač turnira je iz ekipe "Vapeks" Šamca Petar Marčeta i dobio je 50 KM i diplomu.

U konkurenciji juniora prvo mjesto i 20 KM pripalo je ekipi "Crvena zvijezda" iz Batkuše, a drugo mjesto i 20 KM ekipi "Džokeri" iz istog mjesta i svi nagrađeni su dobili diplome.

U ovoj konkurenciji izabrana su dva mlada najperspektivnija fudbalera iz Batkuše Andrej Ganilović i Bojan Lazić.

U konkurenciji veterana prvo mjesto i 50 KM osvojila je ekipa "MD-Auto" iz Obudovca, a drugo mjesto i 30 KM ekipa "Restoran Zora" iz Batkuše.

Predsjednik Organizacionog odbora Nenad Maksimović rekao je da je turnir prošao u fer i dobroj borbi, te da su ga podržali brojni sponzori sa šamačkog područja, Domaljevca i Brčkog.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana